OnlineBingoSpel.com är endast en informationssajt och vi är inte ansvariga för varje enskild bingo sajts policy. Alla logos och trademarks på OnlineBingoSpel.com ägs av respektive webbsida.

Vi tillhandahåller inte bingospel utan vi recenserar och gör reklam för utvalda bingosajter. OnlineBingoSpel.com äger inte några bingohallar och vi ger inga garantier. Vi kan inte hållas ansvariga för några fel eller försummelser på denna webbsida. Vi förebehåller oss rätten att när som helst ändra innehållet på webbsidan utan någon varning. Vi presenterar flera olika bingosajter och de byter ofta regler och villkor. Vi gör vårt bästa för att alltid vara uppdaterade med den senaste informationen men vi rekommenderar er att alltid dubbelkolla regler och erbjudanden.

Allt innehåll på OnlineBingoSpel.com är copyright skyddat och att kopiera eller sprida detta utan medgivande från OnlineBingoSpel.com är ett brott mot copyrightlagen.

Vi rekommenderar er att kontrollera den rådande svenska lagen för spel på nätet innan du börjar spela onlinebingo. Det är ditt ansvar att hålla reda på om du följer de lagar och regler som finns i ditt land.

Det finns alltid en risk att förlora pengar när man spelar bingo. Alla pengar som överförs till en online bingohall är på spelarens ansvar och OnlineBingoSpel.com skall inte hållas ansvarig för förluster.

OnlineBingoSpel.com försöker att presenterar relevant, noggrann och aktuell information. Skulle du hitta någon felaktig information så skulle vi vara tacksamma om du kontaktade oss.