Utopia Bingo är en ny svensk bingosajt som sticker ut lite ut mängden. Hos Utopia Bingo är man lite trötta på att bingo på nätet alltid ska vara riktat mot kvinnor och vara rosa och luddigt. Istället för att simma med strömmen så har Utopia Bingo skapat en neutral och retro design i lite manligare färger. Färgerna är lånade från en solnedgång och går i mörkt rött, gult, brunt och grått.
Även spelbrickorna har en unik design. Här har man rensat bort allt onödigt ”lull lull” och försökt göra allting så stilrent och lättöverblickat som möjligt.

Utopia Bingo Bonus

Alla spelare hos Utopia Bingo får massor av bonusar! Nya kunder får 100 kr gratis att spela bingo för utan insättningskrav och en bingo bonus på 100% upp till 2000 kronor på sin första insättning. Utöver det så erbjuder Utopia Bingo alltid bonus på alla insättningar. Minst 20% men håller man ögonen öppna för Utopia Bingos guldtimmar så får man 50% på sina insättningar.
Här får du 100% insättningsbonus hos Utopia Bingo på upp till 2000 kr + 100 kr gratis

Bingoklient

Utopia Bingo är en del av bingonätverket Functional Games och använder sig av en ny mjukvara som blivit snabbt blivit mycket populär. Den är uppskattad för sin stilrena design och för sin öppenhet. Det är väldigt lätt att överblicka vart pengarna tar vägen i varje bingospel. Hur många som spelar, hur många brickor som köps, hur mycket pengar som går till jackpotter och hur mycket som går till spelarnas vinster.

Hur skapar jag ett konto hos Utopia Bingo?

Det går väldigt snabbt och smidigt att registrera ett konto hos Utopia Bingo, besök bara www.utopiabingo.com så kan du antingen fylla i ett snabbregistreringsformulär där du bara behöver fylla i en mailadress samt välja lösenord och användarnamn för att börja spela. Dessa uppgifter måste dock kompletteras när det är dags att göra ett uttag men det är snabbt gjort.

Support

Vi testade supporten hos Utopia Bingo med väldigt gott resultat. Telefonsupporten var väldigt trevlig och på mailen fick vi svar efter knappt 15 minuter.
E-post: support@functionalgames.com
Telefon: 08-559 226 65

Besök Utopia Bingo >>