Unibet är ett känt spelbolag som erbjudit spel på nätet sen 2006 och nu även bingo på nätet. Unibet har en bingohall som har fokus på spelarna. Det gör att det väldigt lättorienterat och estetiskt tilltalande. Unibet bingo använder sig av en mjukvara som är skapad av ett företag vid namn Parlay Entertainment. Parlay Entertainment är kända för att göra just bingomjukvara och har en av de bästa mjukvarorna i denna bransch. Unibet Bingo delar ut mer än tio miljoner kronor varje månad i vinster så det är en väldigt populär bingohall på nätet.

Unibet Bingo

Unibet Bingo Bonus

Unibet har en gratis prova på bingo bonus för alla nya spelare på €3. Det kan låta ganska lite men det ger dig möjlighet att prova Unibet Bingo med riktiga pengar utan att behöva sätta in några pengar själv. Vill du sen göra en insättnings så har Unibet även en insättningsbonus för bingospel på 100 % upp till hela €130. Sätter du in €130 så har du totalt €233 att spela för vilket är riktigt bra.

Bingospel hos Unibet

När man spelar bingo hos Unibet så kan man välja på två olika bingospel och det är Svensk Bingo och Unibet Bingo. Unibet Bingo skiljer sig mot Svensk Bingo på så sätt att olika mönster ska prickas in istället för Svensk Bingo där man ska pricka in fem i rad. Det är helt upp till oss som spelare vad man vill spela och man kan prova båda för att hitta det man gillar bäst.

Fördelar med Unibet Bingo

Unibet bingo chat

En stor fördel med Unibet Bingo är att man inte behöver ladda ner en klient på sin dator. Man behöver alltså inte installera något lokalt utan man kan spela direkt i webbläsaren från vilken dator som helst. Bingohallen som man spelar i är väldigt snyggt gjord och det finns mängder av andra spela utöver bingo att välja på. Några exempel på vad du kan spela är Roulette, Blackjack och Videpoker och Skraplotter. En annan trevlig fördel med att spela bingo hos Unibet är att chatten i bingospelen är väldigt aktiv. Ibland har man så kul i chatten att man nästan missar att man har bingo så det gäller att hålla fokus på spelet.

Slutord

Unibet är ett spelbolag med ett väldigt bra rykte och som erbjuder nästan spel på allt. Det ger en viss trygghet att veta att man spelar hos en seriös aktör. Insättnings och uttag fungerar smidigt och man har en svensk support att vända sig till. Vill man spela andra spel som casino, poker eller på oddsspel så finns allt under samma tak. Du kan använda samma konto för alla delarna och behöver bara föra över pengar mellan de olika spelen. Unibet Bingo tar lätt en plats bland de tio bästa bingohallarna på nätet.

Besök Unibet Bingo >>