Det finns ett flertal online bingosajter som tillhandahåller svenska bingospel. De använder sig av svenska på sajterna och man spelar med svensk valuta. Vi har valt ut några av de bästa svenska bingosajterna som har svensk bingo och bingospel i svenska kronor. Det som vi menar med svensk bingo är helt enkelt att språket i bingoklienten är på svenska, supporten, valutan och även bingoutroparen är helt på svenska.

Bingo på Svenska


1 – Maria Bingo

5/5
Maria Bingo

Maria Bingo är den just nu mest populära online bingosajten i Sverige. Den startades 2006 och räknas som nordens största bingosajt. Du spelar enkelt direkt i din webbläsare och behöver inte ladda ner något. Supporten på Maria Bingo är riktigt bra och på svenska så klart. Chatten är otroligt aktiv och man träffar snabbt nya vänner här.

Få 50 kr Gratis och 100% upp till 1300 kr Insättningsbonus här


2 – Betsson Bingo

5/5
Betsson Bingo

De flest känner till Betsson som är en av Sveriges största speloperatörer. Nu har man även startat bingospel hos Betsson och det blev direkt en succe. När du öppnar ett nytt konto så kan du välja att provspela för låtsaspengar för att lära dig. När du sedan är redo att spela för riktiga pengar så får du 300 kr i insättningsbonus.

1000 kr Insättningsbonus här


3 – Min Bingo

5/5
Min Bingo

Det som gör Min Bingo unikt är att dem skänker en del av sin vinst till Drottning Silvias barn och ungdomssjukhus. En mycket trevlig svensk bingosajt som erbjuder det lilla extra. Varje vecka hålls det många underhållande tävlingar och kampanjer.

50 kr Gratis + 100% Insättningsbonus upp till 1250 kr här


Vi uppdaterar våra sidor veckovis och försöker hela tiden att hålla allt uppdaterat. En del bonuserbjudanden och kampanjer kan ha ändras innan vi har hunnit uppdatera det här. Saknar du en bingosajt som erbjuder svensk bingo här? Kontakta oss så gör en utvärdering.