När man pratar om skraplotter så tänker man oftast på trisslotten. Det är den klassiska skraplotten som du köper i affären. Målet är att skrapa fram 3 lika belopp och det blir sedan din vinst. Det många inte tänker på är att vinstchansen på en trisslott är otroligt låg. Den är gjord på så sätt att du ofta kan vinna 25 kr eller 50 kr för att få blodad tand, men någon större vinst är det otroligt svårt att kamma hem. Triss har en återbetalning på endast 49 %!

Mr Green Skraplott

Hur gör man då om man gillar skraplotter men vill ha en lite större chans att vinna storvinsten? Idag är skraplotter på nätet något som blir vanligare och vanligare. Många spelbolag tillhandahåller skraplotter med betydligt större vinstchans. Här ger vi några förslag på skraplotter som fungerar precis på samma sätt som trisslotter men har större vinstchans och betydligt bättre återbetalning.

Mr Green Skraplotter

Här finns en massa olika skraplotter att välja på. Den första lotten heter Triple-Lotten och den fungerar precis som en vanlig trisslott men med större vinstchans och återbetalning. Sen har vi Star-Lotten som kostar 10 kronor och har flera storvinster som väntar. Sen har vi Jackpot-lotten som är precis vad den heter en lott med möjlighet till en fin jackpot. Sist men inte minst så har Mr Green en Tiki-Lott som är en blandning mellan en trisslott och ett spel. Det kan låta lite konstigt men det är en otroligt rolig skraplott.

Skraplotter hos Mr Green >>

Maria Bingo
Här kan man välja mellan 3 olika skraplotter. Tripple Wins kostar endast 5 kr och ger vinst på var tredje lott. Sen har man en lite dyrare lott för 10 kr där man kan vinna mer och man har även chans på en jackpot. Den dyraste lotten kostar 20 kr och har en återbetalning på hela 75 %.

Betsafe

Skraplott verktyg online

På Betsafe casino så kan man hitta 3 olika skraplotter som fungerar precis som trissen. Även här ligger återbetalningen på runt 75 % vilket slår den vanliga trisslotten med hästlängder. Skraplotterna här heter Skraplott Brons (€0.5), Skraplott Silver (€1) och Skraplott Guld (€2). Enda skillnaden är att ju dyrare lott desto mer kan man vinna. Just nu har Betsafe ett erbjudande där du får 2 skraplotter helt gratis när du skapar ett nytt konto.

Skraplotter hos Betsafe >>

Gratis Skraplotter

Vill du prova på skraplotter på nätet utan att riskera några pengar alls? Då har jag hittat 2 andra alternativ där du endast behöver registrera dig för att få €5 hela gratis att skrapa för. Har du aldrig prova lotter på nätet innan så kan detta vara ett bra sätt att testa på det helt riskfritt.

Scratch2Cash
En sida dedikerad för skraplotter. Den har fullt stöd för svenska och man kan även få support på svenska. Passa på att utnyttja möjligheten att få €5 helt gratis utan några krav på insättning.

Prova på Skraplotter hos Scratch2Cash och få €5 Gratis >>

Hopa
Hopa är en systersajt till Scratch2Cash och erbjuder samma sak. Skapa ett nytt konto och du får €5 gratis utan krav på insättning. Jag passade på att utnyttja båda dessa då det endast tar 2 minuter av min tid för att få en chans att vinna stort.

Prova på Skraplotter hos Hopa och få €5 Gratis >>

Om du ska ta något med dig från denna artikel så är det att aldrig köpa trisslotter. Vill du spela på skraplotter så är det online du ska söka dig om du vill maximera din vinstchans. En annan fördel online är att om du skulle vinna så är det ingen risk att du missar det eller att du skulle bli av med lotten. Vinsten får du direkt insatt på ditt konto och sen kan du när som helst för över pengarna till din bank.