Paf Bingo
Bli kund Paf Bingo

Paf är en organisation som erbjuder människor penningspel i en säker miljö. Paf Bingo skiljer sig inte utan erbjuder bingo online av högsta klass. Paf är ett spelbolag som är beläget på Åland och har tillstånd från Ålands landskapsregering att anordna ansvarsfulla och säkra penningspel. Alla spel som Paf tillhandahåller på Internet håller samma säkerhetskrav. Förutom bingo så tillhandahåller Paf även casino, lotterier, poker och spelautomater.

Varför spela på Paf Bingo

Paf Bingo är alltså en stor del av Pafs verksamhet idag och något man satsar hårt på. Bingospelare vill kunna känna sig trygga när de spelar på nätet och Paf ger en lite extra trygghetskänsla. Du skapar enkelt ett nytt konto på Paf Bingo helt gratis och kommer igång att spela. Här träffar man snabbt nya personer i chatten och kommer igång att spela bingo på den nivån som passar just dig. På Pafs bingosida så kan du snabbt välja mellan olika populära spel som ”För Nybörjaren”, Populärt, Bara på Paf och Aktuellt.

Paf Bingo Screenshot

Paf Bingo har en helt unik design som är väldigt tilltalande och man greppar snabbt hur spelen här fungerar. Du kan prova alla spel helt gratis med låtsaspengar för att se hur det fungerar innan du sätter in egna pengar på Paf Bingo. Pafs kundtjänst är anpassad för både svenska och finska spelare och du när enkelt svensktalande support precis när du vill. Det går även bra att använda chattfunktionen direkt på webbsidan för att nå Paf.

Paf Bingo Bonus

Paf Bingo erbjuder ingen specifik bingo bonus just nu men titta tillbaka lite då och då för att få de senaste bonusarna på Paf Bingo.

Pafs Bingorum

Det finns mängder av bingorum att välja på hos Paf Bingo. Några exempel är Variant 2, Fun Room, Bingo Triple, Silver Room, Bronze Room och Golden Room. Variant 2 är det populäraste 75-nummersbingospelet med fem vinstchanser. Här finns även en progressiv jackpott som gör det hela lite mer spännande på €1250. Klassikerrummet är bingorummet för dig som gillar att spela snabbt. Varje bricka har 25 slumpvis valda nummer mellan 1 och 75. Den första lodräta, diagonala eller vågräta raden får bingo.

Allt som allt är Paf Bingo en riktigt trevlig bingosajt som har många lojala spelare. Det är ett bra sälle för nya bingospelare att lära sig hur bingo fungerar online men det är även ett bra ställe för lite mer rutinerade bingospelare.

Spela Bingo på Paf Bingo här