Vi startade denna sida 2008 och satsar på att bli den bästa bingoguiden för bingospel på nätet. Vi jobbar hårt för att testa och betygsätta alla bingosajter för svenska spelare. Vi erbjuder dagsfärska nyheter, erbjudanden och kampanjer till alla våra besökare.

Under 2008 bygger vi upp basen av sidan och under 2009 kommer vi att satsa lite hårdare på flera artiklar och guider. Vi planerar även att starta ett forum där alla deltagare kan ställa frågor till våra experter.

I vår Bingo FAQ kan du lära dig allt om online bingo och även om du är en nybörjare så kan du snabbt komma igång här. Har du en fråga som inte finns med i vår FAQ så får du gärna maila den till oss så gör vi vårt bästa för att besvara den.

Bingo Reklam

Här har du möjlighet att köpa en prisvärd reklam för din bingo sajt. Antingen om du vill ha en banner här eller ett affiliate-avtal. Vi säljer inga ”sökmotorvänliga länkar” eftersom det är förbjudet enligt Google. Du kan läsa mer om det här: Webmaster Guidelines.

Vårt Mål

Vårt mål är att hela tiden ligga steget före och leverera information och artiklar som alltid är uppdaterade. I denna bransch händer det mycket hela tiden och vi jobbar hårt för att hålla oss uppdaterade.

Har ni några frågor så når ni oss på info [snabel a] onlinebingospel.com