Nordicbet Bingo

NordicBet är en välkänd speloperatör och en av de marknadsledande inom odds, casino och poker. Från och med den 22 mars 2011 kan du nu även spela underhållande och roliga bingospel på NordicBet Bingo där du kommer att ha vinstchans på många fina priser. Att vara kund hos NordicBet innebär att du får bra bonuserbjudande och att du regelbundet kan delta i tävlingar och turneringar med chansen att vinna härliga priser. Börja spela på NordicBet Bingo och du får 400 % i matchbonus upp till 200 kronor. Sätter du in 50 kronor så har du direkt 200 kronor att spela Nordicbet Bingo för. Som du ser händer det mycket roligt och det finns många fina priser man kan vinna i Bingoklienten som förutom bingospel också erbjuder Skraplotter, Slots, Multi-Player Slots och ett Chattrum där du får kontakt med andra trevliga bingospelare.

NordicBets Bingorum

På NordicBet Bingo hittar du 6 olika bingorum som är indelade i olika färger och här skriver vi lite kort om vad du hittar i de olika rummen.
Blue Room – Ett bingorum för alla typer av bingospelare och här spelas det 75-bollars bingo. I Blue Room kan du vinna Blue Progressive jackpot som startar på 25 000 kr eller Blue Classic jackpot som har en fast jackpot på 5 000 kr.
Orange Room – Här spelar du också en variant av 75-bollars bingo men är endast för ”Very Important Players” (VIP). Du hittar Orange Progressive jackpot samt Orange Classic, som bara är öppet för speciellt inbjudna bingospelare.
White Room – Gillar du 90-bollars bingo är detta det rätta rummet för dig. White Progressive jackpot startar på 100 000 kr och White Classic har en fast jackpot på 25 000 kr.
Green Room – 75-bollars bingo för bingospelare som redan testat allt och vill ha det bästa. Green progressiv jackpot startar på 50 000 och Green Classic ligger fast på 5 000 kr.
Red Room för snabba bingospelare. 90-bollars bingo som går extra snabbt. Red progressive jackpot startar på 100 000 kr och Red Classic är fast på 25 000 kr.
Yellow Room – 75-bollars variant bingo med Yellow Progressive jackpot och Yellow Classic jackpot här spelar du endast mot andra spelare från NordicBet.

400 % i bonus för nya Bingospelare

Inte nog med att Nordicbet Bingo är ett väldigt bra bingorum, sätter du dessutom in egna pengar på ditt bingokonto får du 400 % i bonus upp till 200 kronor. Detta innebär att när du har satt in och spelat för minst 50 kronor så får du 200 kronor insatt på ditt konto i Bingorummet. NordicBet Bingo erbjuder också ett lojalitetsprogram för trogna bingospelare som du kan läsa mer om på deras webbsida.

Hämta 400 % NordicBet Bingo bonus här >>

1000 kronor lottas ut varje timme

Alla Bingo-spelare som är online och spelar för riktiga pengar hos NordicBet bingo på kvällarna mellan kl 18-23 har chansen att vinna ett presentkort värt 1000 kronor. Ett presentkort lottas ut en gång i timmen, du behöver bara delta i Bingospel och vara i Chatrummet när dragningen sker för att ha vinstchans. Presentkortet du vinner gäller på Presentkorttorget.se.