Min Bingo Hemsidan

Min Bingo skiljer sig lite ifrån alla andra svenska bingosajter. Här har man fått till en liten unik twist där man faktiskt kan spela och ha kul samtidigt som man faktiskt hjälper andra. Det som gör Min Bingo unikt är att de skänker en del av sin vinst till Drottning Silvias barn och ungdomssjukhus. Detta är något som jag tycker att fler spelbolag borde följa efter.

Min Bingo Bonus

Vi har tagit fram den bästa möjliga bonus som går att få hos Min Bingo just nu. Om du registrerar ett nytt konto via vår länk så får du 50 kronor helt gratis att spela för. Väljer du sen att sätta in pengar så matchas din insättning med 100% upp till 1250 kronor. För att få maximal bonus så sätter du in 1250 kronor och får då direkt 2500 kronor att spela för.

Här får du 100% på din insättning upp till 1250 kr och 50 kronor gratis när du skapar ett nytt konto.

Bingospel hos Min Bingo

Hos Min Bingo spelar man Skandinavisk bingo med 75 nummer. Det är det vanligaste bingospelet i Sverige just nu. Man kan välja på två olika varianter av Skandinavist bingo. Först har vi klassisk bingo som spelas tills att en spelare vinner och om flera spelare vinner samtidigt så delas vinsten. Sen har vi variant bingo som spelas med 3 bingobrickor i fem omgångar där varje omgång har en vinnare.

Kampanjer och Vip-Shop

När du har loggat in på Min Bingo så får du tillgång och kan se allt som insättningar, uttag, bonusar och vilka spel du varit med i. Hela tiden när du spelar för riktigt pengar så blir du tilldelad så kallade ”fun money”. Fun money kan du sedan använda dig av för att handla i VIP-shoppen. Detta kan komma som en glad överraskning om man inte håller koll på det. I shoppen finns bilar, spelkonsoler, digitalkameror, hälsoprodukter och mycket annat.

Säkerhet

Säkerheten hos Min Bingo är av yppersta klass. Du är garanterad saker som:
100% säkra insättningar och uttag med allt från kreditkort till Neteller.
Konfidentiella uppgifter, ingen information delas ut.
Du kan vara helt lugn när du spelar hos Min Bingo.

Kundservice

Telefon: 0200 – 88 45 06 (svensk support dygnet runt)
Email: kundsupport@bingoresponse.com

Gå till Min Bingo här >>