MamaMia Bingo

MamaMia Bingo är en ganska ny bingosida som har vuxit snabbt på kort tid. Den riktar sig enbart mot skandinaviska spelare och allt finns på svenska. En stor fördel här jämfört med många andra bingosajter är att chatten är betydligt bättre och det finns alltid trevligt folk att prata med när man spelar.

Många av er har väl sett att Arne Weise har gjort reklam för MamaMia bingo det är även han som är chatvärd samt guidar dig runt på sidan. MamaMia Bingo har satsat på en community istället för en ren bingosida. Detta ger mersmak när man kan skapa en egen profil och presentation på sidan, umgås med vänner, lägga upp och dela med sig av recent samt mycket annat.

Här kan man prova på MamaMia Bingo och få 50 kronor gratis att prova med

Några av fördelarna med att spela hos MamaMia Bingo:

  • En trevlig atmosfär
  • Bra community
  • Riktigt bra bonuserbjudande
  • Allt finns på svenska
  • Snabb och trevlig support
  • Ständigt nya kampanjer
  • Endast skandinaviska spelare

MamaMia Bingo Bonus

Först har du den vanliga prova på bonusen på 50kr som du kan testa hur det känns att spela på MamaMia Bingo. Väljer du sedan att sätta in pengar så får du flera bonusar. Allt detta ingår när du gör din första insättning på MamaMia Bingo här.

  1. 100% insättningsbonus på upp till 800 kronor. Sätter du in 400 kr så dubblas dina pengar direkt och du har 800 kr att spela för. Du får bonusen helt automatisk när du går via onlinebingospel.com
  2. Du får även en prenumeration på tidningen Allers (5 nummer) helt gratis. Du får tidningen hem i brevlådan, tänk bara på att du anger rätt uppgifter när du registrerar ditt konto.
  3. Du kan även få en kryssning med Birger Jarl. Efter att du har skapat ditt konto så ringer du 08-456 22 00 och uppger bokningskod MamaMia Bingo så får du en gratis kryssning.

Tänk på att alla bonuspengar som du får måste omsättas 5 gånger på bingo innan du kan ta ut dem. Det är bara för att inte folk ska kunna missbruka detta generösa erbjudande.

MamaMia Bingo Bonus

Chatten
Som vi skrivit innan så är chatten på MamaMia Bingo helt unik. När chattmoderatorn är inne i chatte så förekommer det ofta chattspel. Här kan man delta helt gratis och vinna från 10 kr och uppåt. Ett trevligt inslag är frågesporten som då och då går igång. Det är alla möjliga frågor mellan himmel och jord. Chattmoderatorn bestämmer frågan och den första spelaren som skriver rätt svar vinner. Detta är något som är mycket uppskattat och flera spelare kommer och besöker MammaMia Bingo bara för det.

Säkerheten
MamaMia Bingo är testad och certifierad av Verisign. Både insättningar och uttag är garanterat säkra och det är 100% konfidentiella uppgifter (inget delas ut till tredjepart).

Supporten
Supporten har öppet dag och natt om du skulle behöva hjälp. Flera personer sitter redo för att hjälpa till om någon har problem. Du kan själv välja att kontakta supporten via telefon, chatt eller email. När vi testade supporten så fick vi ett svar på 5 minuter som löste problemet. Om det inte är något akut så når du enklast supporten på: support@mamamiabingo.com eller direkt i chatten på sidan.

Besök MamaMia Bingo och få 50 kronor gratis här >>

Tänk på att alla pengar ni vinner på MamaMia Bingo är helt skattefria och det kan vara skönt att veta om man kammar hem storvinsten.