Lyckobingo

LyckoBingo är en bingosajt som har vuxit väldigt snabbt i popularitet. Sajten känns väldigt modern och stilren vid första anblicken. Det är lätt att navigera på sajten och menyerna känns logiska. All nya spelare erbjuds en LyckoBingo bonus som du kan läsa lite mer ingående om här nedan.

LyckoBingo Bonus

Alla nya kunder som registrerar sig och skapar ett konto hos LyckoBingo får 50 kronor utan något krav på insättning. Denna bonus är perfekt för att prova på denna bingosajt och se om den är så bra som alla säger. Välkomstbonusen kommer att sättas in direkt på ditt konto efter du har slutfört registreringen via länken nedan.

Hämta 50 kronor gratis hos LyckoBingo här >>

Om du sedan har använt din gratis bonus och känner att du vill sätta in mer pengar så finns det även en insättningsbonus. Din första insättning dubblas ända upp till 1250 kronor. För att få maximal bonus så behöver du alltså sätta in 1250 kronor eller mer och då får du 1250 kronor extra direkt insatt på ditt konto.

Hämta 100 % insättningsbonus hos LyckoBingo här >>

Vidare så har LyckoBingo mängder av andra kampanjer och erbjudande som dyker upp lite då och då. Är man en trogen bingospelare så blir man belönad här, det är en sak som är säker.

Hur kommer jag igång med bingo hos LyckoBingo?

Först registrerar du dig hos LyckoBingo.com om du inte redan har ett konto. Du klickar enkelt på Spela Bingo nu i övre delen av menyn och fyller i formuläret. Efter att du har registrerat dig så är det bara att logga in i medlemsområdet och sätta in pengar eller spela direkt om du har använt en gratis bonus. Allt är väldigt enkelt och vem som helst kan spela bingo här.

Kan man bara spela bingo?

Förutom bingo så kan man även spela Keno, spelautomater och videopoker hos LyckoBingo. En liten rolig funktion är att du kan spela de här andra spelen samtidigt som du spelar bingo eller i pauserna. Det kan vara bra att ha det som alternativ om det skulle bli lite dötid. För att spela andra spel så trycker du bara på knapparna högst upp i bingofönstret där det står Keno eller spelautomater och då startar spelet automatiskt i samma fönster.

Chatten är annars den viktigaste funktionen hos många bingorum. Här kan man prata med vänner och träffa nya vänner under tiden man spelar. Det är alltid roligt att kunna skrika ut sin lycka i chatten när man får bingo och vinner storvinsten.

Var kan man få hjälp?

LyckoBingo använder sig av mjukvara från St Minver Ltd vilket är ett av Europas ledande nätspelsföretag. St Minver är väldigt måna om sitt rykte och upprätthåller alltid säkert spel och en bra kundserver. Om du får något problem så kan du alltid få hjälp av supporten på följande sätt:

E-post: kundsupport@bingoresponse.com
Telefon: 0200-884 506
Telefon (från utlandet): +350 40188

Besök Lyckobingo här >>