Idag erbjuder många bingo sajter dig möjligheten att prova deras bingo helt gratis. Ofta får man då gratis bonus pengar när man registrerar sig eller ett par gratis bingo brickor. Det är bara att tacka och ta emot eftersom detta är pengar du får helt utan att behöva riskera något. Här samlar vi alla bingohallar online som erbjuder någon form av gratis bingospel. Utöver denna bonus så har de flesta sajter även en insättningsbonus som man kan ta del av efter att gratis bonusen är avverkad. Online bingo ska vara roligt och genom att spela för gratis pengar så riskerar man inget och kan njuta av spelet.

Bingosajter som Erbjuder Gratis Bingo


1 – Maria Bingo

5/5
Maria Bingo

Maria Bingo är troligen Sveriges mest populära bingosajt just nu och man erbjuds 50 kronor gratis när man registrerar sig för första gången.

Hämta 50 kr Gratis och 100% upp till 1300 kr Insättningsbonus här


2 – Unibet Bingo

5/5
Unibet Gratis Bingo

Unibet Bingo erbjuder i samarbete med Onlinebingospel.com alla nya kunder en gratis bingo bonus på €3.

€3 Gratis + 100% Insättningsbonus upp till €130 här


3 – Min Bingo

4/5
Min Bingo

Även Min Bingo erbjuder 50 kronor gratis för nya kunder. Går man igenom hela listan här så kan man tjäna en slant.

50 kr Gratis + 100% Insättningsbonus upp till 1250 kr här


4 – Best Bingo

4/5
Best Bingo

BestBingo Bestbingo är en ny bingosajt som är myket populär. Massor av roliga erbjudanden till existerande spelare varje vecka.
Gratis bingo bonus: 50 kronor.

50 kr Gratis + 100% Insättningsbonus upp till 1250 kr här


5 – Air Bingo

4/5
Air Bingo

Air Bingo är helt ny sajt för bingospel online. Även här erbjuds du en 50 kronors gratis bingo bonus om du öppnar ett nytt konto.

50 kr Gratis Bingo Bonus


Även om man inte ens tycker det är så kul att spela bingo så kan det vara lönande att utnyttja dessa gratis bonusarna för att få en chans att vinna stort. Vi kommer hela tiden att hålla denna sida uppdaterad och fylla på med fler gratis bingo bonusar allt eftersom vi får in dem.