Caliber Bingo

Caliber Bingo startade 2006 med sin bingo verksamhet på nätet. Man använder en mjukvara från St Minver och har en licens i Gibraltar. Hos Caliber Bingo så spelar man skandinavisk bingo med 75 nummer. Detta är den vanligaste formen av bingo i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Denna typ av bingo spelas fram till dess att en spelare vinner vågrätt, lodrätt eller diagonalt. Om mer än en spelare vinner så delas vinsten.

Caliber Bingo Bonus

Här finns två riktigt trevliga bonusar att hämta:

Du får 50 kr gratis när du skapar ett nytt konto!

Denna specialbonus får du så fort du har registrerat ditt konto via länken ovan. Bonusen sätts in direkt på ditt konto så fort du har registrerat dig. Läs och följ instruktionerna i mailet som skickas för att få ut hela gratissumman. Detta är en riktigt bra chans att prova på Caliber Bingo helt gratis.

Insättningsbonus

Caliber Bingo har även en insättningsbonus. Här får du 100% upp till 1250 kr på din första insättning. Sätt in 1250 kr och du dubblar dina pengar via denna bonus och får helt plötsligt 2500 kr!

Hämta 100% upp till 1250 kr Caliber Bingo bonus

Att spela bingo hos Caliber Bingo är ett sant nöje. I chatten hittar man nya och gamla vänner som man kan prata med under tiden man spelar eller bara tittar. Ibland bjuds det även in kändisar som deltar i chatten. Säkerheten är något som prioteras högt här och man kan vara lugn att ens pengar är säkra här och att vinster snabbt betalas ut.

Chatspel hos Caliber Bingo

Hos Caliber Bingo är det inte bara bingo man kan spela utan det finns även en mängd andra chatspel som man kan spela. Några av dessa är Sju rätt, Fullträff, Sänka skepp, Blackjack bingo, Double Bubble, Horse Race och Hammer the House.

Kundservice

Du kan enkelt nå Caliber Bingos kundservice dygnet runt via telefon eller email.
Telefon: 0200-884506
Email: kundsupport@bingoresponse.com