Vilken ålder gäller för att spela bingo online?
Du måste ha fyllt 18 år och vara myndig. Det är ditt eget ansvar att du uppfyller dessa krav.

Hur kan jag börja spela bingo online?
Det är så enkelt att vem som helst kan klara av det. Du väljer en bingosida som du vill spela på och trycker på öppna ett nytt konto. Sedan är det bara att fylla i uppgifterna för att skapa ett konto. Sen är det bara att sätta in pengar om du vill spela för riktiga pengar eller så kan du börja med att prova på det gratis.

Vad är fördelen med att spela bingo på nätet?
Att spela bingo på nätet är enkelt, roligt och spännande på en och samma gång. Du spelar hemma i din egen bekvämlighet och du slipper att transportera dig till en bingohall. Du träffar nya människor från hela världen som du kan välja att prata med i chatten om du vill.

Måste jag installera något på min dator för att spela bingo på nätet?
Nej, det flesta svenska bingosajter tillåter spel direkt i din webbläsare. För att kunna spela bingo i din webbläsare så krävs det dock att du har installerat flash eller java. De flesta har redan det installerat och kan sätta igång direkt.

Är bingo på nätet säkert?
Det är helt säkert att spela på nätet om man håller sig till dokumenterat säkra sidor. Här på OnlineBingoSpel.com så rekommenderar vi endast säkra och testade bingosidor.

Hur får jag en Jackpott?
Varje insats du gör går till en större jackpott. Varje enskilt bingorum har en jackpott och den faller ut när någon får bingo inom ett visst antal dragna nummer.

Hur får jag min vinst?
Så fort du vinner något så sätts pengarna i på ditt spelkonto hos bingosajten. Sedan väljer du enkelt en metod för att plocka ut pengarna till ditt vanliga bankkonto. Läs på hos den bingosajt som du spelar hos vilka utbetalningsalternativ som stöds.

Måste jag skatta på mina vinster?
Om du väljer att spela på en bingosida som har sitt kontor inom EU så är alla vinster skattefria. De flesta spelsajter har sitt konto på Malta och klassas då som inom EU och är skattefria. Maria Bingo är en bingosida som är helt skattefri.

Hur sätter jag in pengar som jag kan spela för?
Även här beror det lite på vilken bingosida du spelar hos men nästan alla accepterar Visa kort och direkt banköverföring. Fördelen med Visakortet är att pengarna kommer in på bingokontot direkt och du kan börja spela direkt.

Vad är den största vinsten som betalts ut på nätbingo?
En kvinna från Storbritannien vann $300000 vilket ungefär motsvarar 2.4 miljoner kronor. Det är den största vinsten på onlinebingo.