Bingo Day

Bingo Day har nyligen gjorts om för att passa den svenska marknaden. Nu finns nämligen hela sajten på svenska. Gillar du att spela bingo online så kommer du att älska Bingo Day. Du spelar enkelt i deras klient som är gjord i Flash. Bingo Day erbjuder nya spelare 1000 kronor i bonus vilket är en riktigt bra bingo bonus. Vi har testat att spela hos Bingo Day samt att omsätta bonusen.

Få 200 % upp till 1000 kronor insättningsbonus här >>

Vi hade väldigt kul när vi spela på Bingo Day och det kan mäta sig med andra bingorum i toppen. Mjukvaran känns väldigt fräsch och modern (skapad av Playtech). Chattvärdinnorna och värdarna är väldigt professionella och har lyckats bra med att få igång chatten.

Bingo Day Bonus

Bingo Day har bara en insättningsbonus men den är bättre än de flesta andra. Du får 200 % upp till 1000 kronor på din första insättning. Det betyder att om du sätter in 500 kronor så får du totalt 1500 kronor att spela för. Tänk på att detta gäller endast din första insättning.

Hur kommer man igång att spela på Bingo Day?

Det är väldigt enkelt att registrera ett konto på Bingo Day. Först laddar du ner mjukvaran här och sen följer du bara instruktionerna som kommer. Du kan börja med att sätta in en mindre summa pengar för att testa Bingo Day. Sätter du in 100 kronor och utnyttjar bingo bonusen så får du 200 kronor extra och har 300 att spela för. Vill du inte ladda ner mjukvaran så kan du även spela direkt i webbläsaren, så du kan välja precis det som passar dig.

Support

Vi har testat supporten på Bingo Day och är förvånade över hur enkelt det var att komma i kontakt med supporten. Det finns en livesupport som har öppet 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan. Sånt imponerar på oss och vi skickade inte några enklare testfrågor och fick hjälp på under 20 minuter att lösa våra problem. Vill du komma i kontakt med Bingo Day supporten så hittar du alla nummer här:

  • Allmänna frågor – Support@bingoday.com
  • Vip program – vipclub@bingoday.com
  • Insättning – deposits@bingoday.com
  • Uttag – withdrawals@bingoday.com
  • Feedback – feedback@bingoday.com

Slutord

Vi är nöjda med Bingo Day men saknar än så länge spel i svenska kronor som är lovat att komma snart. Bingo Day är väldigt populärt i Europa men än så länge ganska anonymt i Sverige. Vi hoppas att vi på Onlinebingospel.com kan ändra på det och få fler av er att hitta ditt och upptäcka vilken trevlig bingosajt det är.

Bingo Day Banner
Besök Bingo Day och få en unik bonus på 200 % upp till 1000 kronor när du gör din första insättning