Topplista Bingo Bonus:

Betsson Bingo På svenska – 100% upp till 300 kronor välkomstbonus.
Expekt Bingo
På svenska – 50 kr Gratis vid registrering + 1650kr.
Unibet Bingo
På svenska – €3 gratis och 100% upp till €130 bingo bonus.
Maria Bingo På svenska – 100% upp till 1300 kr.
Bet365 Bingo
På svenska – 200% upp till 500 kr.

Du har möjlighet att få en bingo bonus när du skapar ett nytt konto första gången för att spela online bingo. Bingo bonusen sätts direkt in på ditt konto när du sätter in pengar för första gången. Du får helt enkelt mer pengar att spela för och får på så sätt en större chans att vinna pengar.
Bonus är något man ska tänka på men inte enbart välja bingosajt efter hur stor bingo bonusen är. Det finna många saker att tänka på när du ska välja var du vill spela bingo. Är hela bingosajten på svenska? Är det mycket folk som spelar och många att prata med i chatten? Det är viktigt att man kan spela säkert och ha kul under tiden. Här till höger hittar du några av de bästa bingosajterna just nu. Lägg även märke till hur mycket pengar där finns att hämta i enbart bingo bonusar. Vill du ha en större lista så kan man hitta det på www.bingobonus.se där man går in lite mer på djupet på bonusarna.

Omsättningskrav

När du har gjort din första insättning och fått din första bingo bonus så måste du omsätta den ett visst antal gånger innan du får ta ut bonusen. Du måste sätta bonuspengarna på spel ett visst antal gånger, annars hade det varit lite för enkelt. Detta är inte så svårt som det låter utan du bara spelar som vanligt och efter ett tag så har du omsatt tillräckligt och kan då ta ut alla pengarna. Pengarna som du själv har satt in kan du så klar när som helst ta ut.

Insättningsbonus

Bingo Bonus

Insättningsbonus är den bonus som du får när du sätter in pengar första gången. Det finns lite olika typer av bonusar och man anger alltid att en insättningsbonus är kanske 100% upp till 500 kronor. Det betyder att du får 100% i bonus av vad du sätter in upp till max 500 kronor. Sätter du in 300 kronor så får du helt enkelt 300 kronor direkt i insättningsbonus insatt på ditt konto. För tillfället erbjuder Prime Slots bra bingobonusar. Tänk på att alltid utnyttja en bingo bonus när du skapar ett nytt konto. Via våra länkar här är du alltid garanterade den angivna bonusen.

Gratis Bingo Bonus

En hel del bingohallar delar även ut en gratis bingo bonus (prova på bonus). Då kan du prova hur det är att spela bingo för riktiga pengar på den aktuella bingosajten helt gratis. Detta är riktigt bra om man vill testa en ny bingosajt eller om man är ny på online bingo. Oavsätt så är det gratis pengar som du får att spela för, vilket man aldrig kan tacka nej till.