Betsson Skraplotter

Betsson expanderar och har nu lagt till en hel avdelnings för skraplotter. Betsson Lotter innehåller just nu hela 40 olika typer av skraplotter och skrapspel. De flesta av lotterna är billiga att köpa och ger chans på stora vinster. Tänk på att nästan alla skraplotter på nätet har mer än dubbel så stor vinstutbetalning om man jämför med vanliga lotter som köper i affären.

Besök Betsson Skraplotter här >>

Har du redan ett konto hos Betsson och brukar spela på annat så rekommenderar vi att ni provar på skraplotterna, det är ett kul avbräck från annat. Lotten 3Wow kan liknas vid triss och du kan vinna 55 0000 i månaden i 15 år.

Betssons avdelning för lotter är uppdelad i casinoskraplotter, fantasiskraplotter, sportskraplotter och slotmaskiner. Du finns lotter för att typer av spelare och oavsett om du vill spela för några öre eller betydligt mer så finns det en skraplott som passar dig.

Grafiken när du spelar på skraplotter hos Betsson är ganska enkel med underhållande. Du använder dig av ett virtuellt redskap för att skrapa och du rör musen och håller inne vänster musknapp för att skrapa. Spelen är enkla att förstår och att komma igång med. Betsson Lotter är en tillgång för alla trogna Betsson kunder. Du kan även läsa mer om skraplotter hos Onlinebingospel.com här.

Jag har pratat med folk som aldrig för har tagit en skraplott på nätet förut men nu när det är så lättillgängligt för alla så om man har en ojämn summa på kontot, varför inte jämna ut den med att ta lite skraplotter och samtidigt ha chans att vinna riktigt stort. Betsson har troligen Sveriges bästa sida för skraplotter just nu och vi får se hur länge det håller.


Prova även de andra småspelen hos Betsson här