Best Bingo
                     Besök Best Bingo

Best Bingo har blivit kända för sina enorma jackpots och fördelaktiga kampanjer. Här kan man förutom bingo även spela keno, skraplotter, videopoker samt spelautomater. Trots detta så är bingon huvudspelet på sidan. Online bingon har vuxit mycket den senaste tiden och Sverige har det blivit riktigt populärt. Best bingo grundades med mål att bygga en stor community och mötesplats där främst kvinnor kan träffas för att spela bingo online och prata med varandra i chatten. Hos Best Bingo behöver det inte vara dyrt att spela, utan man kan välja att spela för endast 1 krona brickan.

Best Bingo Bonus

Som du ser ovan så ger Best Bingo alla nya kunder en bonus på upp till 1250 kronor när du sätter in pengar. Sätter du in 1250 kronor så dubblar Best Bingo din insättning direkt. Det kan inte bli mycket enklare att få lite snabba pengar. Är du osäker om du vill spela för riktiga pengar så erbjuder Best Bingo dig en bonus på 60 kronor när du skapar ett nytt konto. Du behöver då endast skapa ett konto och du får 60 kronor utan att du ens behöver sätta in ett öre.

Här får du 100% insättningsbonus hos Best Bingo på upp till 1250 kr + 60 kr gratis

Bingoklient

BestBingo drivs av en mjukvara från Parlay Entertainment. Detta är en mycket välkänd leverantör av bingoklienter online. En fördel med denna mjukvaran är att du kan spela direkt i webbläsaren och behöver inte ladda ner/installera något på din dator.

Hur skapar jag ett konto hos BestBingo?

Du registrerar dig enkelt på www.bestbingo.com när du trycker på börja spela knappen. Slutför din registrering och du får 50 kronor direkt om du går via bonus länken ovan. De flesta som provar på att spela hos BestBingo stannar kvar där länge för att det är så enkelt och roligt att spela där.

Support

Vi har testat supporten på Best Bingo med mycket bra resultat. Alla våra testfrågor löstes på under 20 minuter.
E-post: kundsupport@bingoresponse.com
Telefon: (Sverige): 0200-884 506
Telefon: (internationell): +350 40188

Besök Best Bingo >>