Air Bingo är en ganska ny bingosajt på nätet som endast fokuserar på bingospel. Det är svårt för en ny aktör att slå sig in på denna marknad men Air Bingo har lyckats ganska bra. Tack vare bra bonus erbjudande till oss spelare och en trevlig layout så har Air bingo lyckats bygga upp en stabil spelarbas.

Sidan stöder svenskt, danska och tyska fullt ut. När man skapar sitt konto första gången så är det mycket enkelt och man bara följer direktiven. Man får information om alla regler som gäller hos AirBingo och alla detaljer om hur man kommer igång. Det finns flera olika varianter av bingo att välja på och här finns något som passar alla bingospelare.

Air Bingo Bonus

När du skapar ditt konto kan du välja att få en prova på bonus på 50kr helt gratis. Om du registrerar dig via länken nedan så är du garanterad den bonusen. Det är en helt riskfri bonus för att prova på att spela hos Air Bingo. Vill du sen stanna och spela vidare så kan du utnyttja en insättnings bonus. Om du sätter in upp till 1250kr så fördubblas dina pengar direkt.

Hämta din 50kr gratis bonus här >>

AirBingo Community

Communityn hos Air Bingo fungerar riktigt bra nu. Det var lite trögt i början men nu har folk börjat komma igång. I forumet kan man läsa om vilka som vinner i olika kampanjer. Man kan även diskutera med andra och träffa nya vänner här. Chatten är också en viktig del av communityn och du kan enkelt kommunicera med andra bingospelare under spelets gång. En trevlig sak är att det då och då anordnas tävlingar i chatten och man kan vinna pengar. Tänk på att man bara får vara med i chat-tävlingarna om man har satt in pengar de senaste 30 dagarna.

Lojalitetspoäng
Hela tiden som du spelar hos Airbingo.com så får du lojalitetspoäng. För varje krona som du spenderar får du 1 lojalitetspoäng. Sen kan du växla in 100 lojalitetspoäng mot 10 kronor. Detta gör att du kan få ganska mycket extrapengar om du spelar mycket bingo.

Support
Vi har testat Air Bingos support och har inget att klaga på. Vi har lyckats nå supporten både via email samt telefon på alla möjliga tider. Vi fick snabbt svar på våra frågor och alla problem löstes.

Besök AirBingo här >>