Paf satsar ganska hårt på sin bingo och nu har man lanserat en chatt-quiz. Varje söndag så kan du delta i frågesport på chatten mellan 16:00 och 18:00 i ”Bingo with Friends” rummet. Det är helt gratis att delta så man kan ha roligt utan att det behöver kosta något.

För att alla ska ha samma chans så byter man tema ganska ofta. Kan något om blommor, South Park, Las Vegas, recept så kan du bli en av vinnarna. De två som har fått flest rätt när tiden går ut klockan 18:00 får free spins dagen efter. Paf kommer att dela ut 50 free spins till varje spelare och de går sedan att använda i olika spel beroende på vilken söndag det är.

Så här fungerar frågesporten

  • Gå in i chatten i Bingo with Friends rummet hos Paf för att delta i frågesporten.
  • Dina svar måste vara rätt stavade.
  • De två deltagarna med flest rätt vinner free spins dagen efter.
  • Chattvärden berätta vem som har vunnit efter avslutad frågesport.
  • Vinnarnas freespins är giltiga i en vecka, så vänta inte för länge med att använda dessa.
  • Paf kan komma att ändra tema och antal spins i tävlingen.

Det passar ganska bra eftersom söndagarna brukar vara ganska tråkiga och då kan det passa med lite frågesport. Så har du inget för dig mellan 16:00 och 18:00 så är det bara att titta in i rummet Bingo with Friends. Du behöver som sagt inte spela för några egna pengar om du inte vill. Vi hoppas att Paf kommer att köra fler liknande kampanjer framöver eftersom bingo verkligen är ett socialt spel.