Det har varit lite storvinster på Betsson Bingo den senaste tiden så vi tänkte passa på att gratulera vinnarna. Först ut är ”Carinaf64″ som vann en riktigt cool Vespa.

Vespa

Alla som spelade 100 bingobrickor i somras var med i tävlingen om den rosa vespan värd 20 000 kronor. Vinnaren blev alltså CarinaF64. Hon blev väldigt glad så klart och sa att Betsson hade gjort hennes sommar. Hemma i Östersund så spelar Carina online bingo och ibland bilbingo. Det är en härlig kombination och det finns inget bättre än bingo.

Den största jackpottvinsten på Bingo

En spelare vid namn ”Pusidi” vann nyligen den största jackpottvinsten någonsin på online bingo. Det blev 274 014 kronor. Betsson har redan intervjuat vinnaren.

 • B: Stort grattis till vinsten, hur känns det?
  Tack jag har inte riktigt fattat det än men det känns otroligt bra.
 • B: Du har inte spelat på Betsson Bingo så länge, blev du överraskad när du vann?
  Jag fick en chock.
 • B: Har du berättat om vinsten eller du håller det hemligt?
  Jag har berättat det till mina närmaste.
 • B: Hur ska du spendera pengarna?
  Jag kommer troligen att lägga pengarna på huset, det känns vettigast just nu.

Det är alltid kul att läsa om vinnare och en dag kanske man står där själv. Vi kommer att fortsätta övervaka olika spelare som vinner större vinster på bingo. Även om bingo kanske inte är så välkänt för otroligt stora vinster så händer det ibland.

Har du själv vunnit något större på bingo? Hör gärna av dig till oss på OnlineBingoSpel.com och berätta din historia. Vi skulle gärna vilja intervjua dig för att få reda på hur du upplevde det. Alla ”storvinnare” tar det på olika sätt så det är intressant att höra.

Vad vill ni läsa mer om här? Kom gärna med synpunkter och förslag.