Just nu kör bet365 Bingo Alla hjärtans dags bingo där det finns extra fina erbjudande och överraskningar. Först måste du anmäla dig här till denna kampanj för att kunna vara med och delta och sen spela bingo mellan den 1 – 14 februari 2013. Du kommer då att tjäna lojalitetspoäng beroende på hur många vinster du får.

Alla hjärtans dags bingo

När du har anmält dig så gäller det att hålla utkik efter Cupido. Han skjuter en pil som markerar vilken nivå du befinner dig på. Desto fler vinster du får, desto större priser blir det. Det finns elva olika nivåer som du kan se på bilden här till höger. Lyckas du nå hela vägen till högsta nivån så får du hela 10.000 lojalitetspoäng gratis.

Det är vinster i 90, 80 och 75 bollars bingo som gäller. Alla som minst får en vinst är med och tävlar om fem kontantpriser på 500 kronor. De kommer att lottas ut efter kampanjen är avslutad.

Ny spelare på bet365 bingo?

Om du inte redan har ett konto på bet365 Bingo så har du tur. Du får då en välkomstbonus helt gratis när du registrerar dig här. Nya spelare får just nu 200 kronor gratis vid spel för 100 kronor. Du sätter alltså in 100 kronor och spelar för det för att få 200 kronor. Det låter som ett väldigt bra deal men tyvärr så gäller det bara en gång och bara för nya spelare som registrerar sig här.

Om du gillar att spela bingo hos bet365 så sak du absolut anmäla dig till Alla hjärtans dags bingo.