Välkomstbonus på Ladbrokes Bingo

Stort grattis till bingospelaren Lisa som vann en av de största bingovinsterna någonsin hos Ladbrokes Bingo som har ett välkänt och populärt bingorum på nätet. Lisa som är en 33-årig mamma från England tröttnade på sin fotbollsgalne man som bara satt och tittade på Fotbolls-EM och bestämde sig då för spela bingo. Hon satte in endast 50 kr och vid andra bingospelet hade hon den enorma turen att vinna jackpotten på 14 miljoner kronor. Vill du också prova lyckan på bingospel hos Ladbrokes Bingo kan du just nu få en välkomstbonus på 300 kr. Du behöver bara göra en insättning på 100 kr så får du 300 kr i gratispengar att spela bingo för.

Bingo världens mest sociala spel

Online bingo har utnämnts som en av världens mest sociala spel och bingosajter på nätet har funktioner som sociala media nätverk, chattfunktion, bingo chattrum, 75, 80 och 90 bollars bingospel med mera. Det mest attraktiva med bingosajter på nätet som till exempel Ladbrokes Bingo är ändå förstås de stora vinsterna man kan vinna. Hos Ladbrokes Bingo kan du också vinna stora på sajtens Mini Games som till exempel Clover Roolover och Dynamite Digger. Spelar du på Clover Roolover kan du just nu vinna en jackpott på 8,5 miljoner kronor.
Hos Ladbrokes bingo är det alltid något på gång och du hittar varje dag fina erbjudande som till exempel köp en bricka och få en i bonus, eller bonus tillbaka-bingo där du kan vinna även när du förlorar. Bingo-Linx är ett länkat bingospel där du kan vinna de riktigt stora pengarna. Som sagt Ladbrokes Bingo på nätet är ett socialt, roligt och underhållande spel med stora vinstchanser,