Betsson har förmodligen nätets allra största utbud av skraplotter på nätet, du har alltså otroligt många olika skarplotter att välja mellan. Betsson erbjuder nu alla som gillar spelbolagets skraplotter att få en insättningsbonus på 110 % när du gör en insättning på minst 500 kr mellan den 9 december och 11 december senast kl 23:59. Du får med andra ord ganska mycket extrapengar att skrapa lotter för och din bonus är giltig till och med den 30 november kl 23:59. Gör enligt nedan när du vill utnyttja bonuserbjudande hos Betsson skraplotter:

  • * Logga in på ditt Betsson-konto
  • * Gå till Skraplotter
  • * Klicka på överföringar
  • * Klicka i bonusen 110 % och ange summan pengar du vill föra över.

Vinstchans 10 miljoner kr på Super 3WOW

Använd dina bonuspengar på den otroligt populära skraplotten Super 3WOW där du kan välja upp till tre lotter på en gång som ger dig vinstchans på 10 miljoner kronor på varje lott. Som sagt du hittar ett otroligt stort utbud av skraplotter hos Betsson, vi räknade faktiskt dem och kom fram till att det finns 84 olika skraplotter. Skraplotterna är uppdelade i 5 olika kategorier, Classic, Sports, Slots, Fantasy och Casino.

Vi kan just nu läsa att en svenska Britt-Inger S precis vann 100 000 kr på skraplotten 7thHeaven och att en finsk kille Samuli M vann 182 744 kr på Super 3WOW. 7thHeaven är en annan omtyckt lott som många tycks vinna på och här ska du ha 3 sjuor i rad eller en gåvosymbol för att vinna. Det här är ett multiskraplottsspel som ger dig möjligheten att spela upp till 7 gånger i ett spel med 2 vinstchanser. Du kan vinna upp till 2 miljoner kronor på 7thHeaven.