Skraplotter är ett roligt och lätt sätt att snabbt vinna pengar på och gillar du skraplotter är Betssons skraplotter är bra val. Håll koll på Betsson skraplotter där hittar du ofta erbjudande och tävlingar där du kan vinna allt från gratislotter till pengar och resor. Just nu kör Betsson en kampanj som gäller under tiden 29 juli till och med den 4 augusti 23:59 2011, där alla som spelar på någon av de klassiska skraplotterna deltar i en utlottning av 10 x 1000 kronor i extravinst. Detta ger dig alltså dubbla vinstchanser med tanke på alla sköna vinster du kan vinna på själva lotten. Betsson har en mängd olika skraplotter att välja mellan och bland de klassiska lotterna hittar du många av de allra populäraste skraplotterna som t.ex. 3 WOW där högsta vinsten är 10 miljoner kronor. Dessutom hittar du flera andra lotter med chans på riktigt höga vinster.

Så här gör du för att vara med i utlottning av extrapengar i Betssons klassiska skraptävling:
Det enda du behöver göra är att skrapa minst en lott (minsta värde €1), av följande för att delta i utlottningen (under tiden 29 juli – 4 augusti 2011), Super 3 WOW, 3 WOW, X & O, Tiger Mahjong, Spy Comics, 7th Heaven, Champagne, Jungle Joy, Golden Fortune, Happy Birthday, Wild West eller Neighbors.

Den 5 augusti kl 13:00 sker utlottningen av 10 x 1000 kronor (omsättningskrav på 20). De 10 vinnarna dras slumpmässigt ur Betssons system och vinsterna kommer därefter att laddas upp på vinnarens skrapkonto.

Prova skraplotter hos Betsson här >>

Vann 10 miljoner på 3WOW

Man kan som sagt vinna en himla massa pengar på skraplotter och en av dem som vann stort var Ömer A som skrapade en 3WOW på Betsson och knappt trodde sina ögon när det visade sig att han har skrapar fram 10 miljoner kronor. Nu känns det extra roligt att prova Betssons skraplotter när man dessutom har chansen att vinna en extra tusenlapp bara genom att köpa och skrapa en lott, alltså dubbla vinstchanser.

Sätter du in 500 kr får du 100 % i bonus

Generöst erbjudande som gäller till och med den 2011-07-31, 23:59 2011. Erbjudandet är giltigt för alla med svenskt lottokonto hos Betsson. Du går bara in på ditt Betsson-konto och går till Lotto-lobbyn. Klicka därefter på överföringar och klicka sedan i bonusen 100 % och ange den summa du vill föra över. Du kan läsa mer om regler och omsättning på Betsson webbsida.