Kan man bli miljonär på bingospel? Ja det kan man faktiskt i alla fall om man spelar hos Maria Bingo. Jackpotten i ”Mega Jackpot” är i skrivande stund upp i över 1 miljon kronor och väntar på sin vinnare. Maria Bingo firar detta genom att starta en så kallad rulltrapps-Jackpot. Varje dag kommer det att bli det lättare och lättare att vinna den här stora jackpotten för Maria Bingo kommer att varje kväll ändra kriterierna för jackpotten (som just nu är inom 29 bollar), man ökar på med en boll varje kväll kl. 22.00 och detta kommer man att fortsätta med ända fram till någon har vunnit jackpotten. Så gå inte miste om chansen att bli miljonär så här lagom till semestern. Det hade väl inte varit så dumt att kunna resa iväg på en riktig drömsemester och där kunna fundera vidare på vad du ska göra med resten av pengarna.

Vinn 10 000 kronor i DrömSommar

DrömSommar är en kampanj hos Maria som pågår från den 24 juni och ända fram till den 11 augusti 2011. Varje vecka under kampanjperioden kommer det att dyka upp fantastiska erbjudanden där du kan vinna upp till 85 poäng per vecka. En gång i veckan kan du kontrollera hur du ligger till poängmässigt på den uppdaterade poängtavlan på sidan. Den spelare som har samlat på sig flest poäng efter de sju veckorna vinner första priset som är 10 000 kronor. Den som kommer två går hem 5 000 kronor och trean får 3 000 kronor. Läs mer om hur du samlar poäng och hur poängsystemet och reglerna fungerar på Marias webbsida.

Maria Bingo en populär sida

Att MariaBingo erbjuder mest bonusar är en av orsakerna till att bingosajten är så populär och omtyckt av så många bingoälskare. Att det sedan dyker det upp nya kampanjer varje vecka och att du kan chatta med andra bingospelare gör ju inte saken sämre. På Maria kan du förutom roliga bingospel roa dig med spännande spelautomater, nervpirrande pokerspel och underhållande skraplotter.

Besök Maria Bingo och spela här >>