NordicBet Bingo erbjuder massor med sköna bingospel varje dag under hela midsommarhelgen. Du får många vinstchanser och dessutom får du en bonus när du spelar bingo under midsommarhelgen. Går du in i White Room kl 22.00 den 24, 25 och 26 juni så kan du där delta i NordicBets unika midsommar-spel men en garanterad vinst på hela 10 000 kronor. Brickorna kostar bara 1 krona stycken så du kan unna dig ett helt gäng med brickor.

Spela bingo hos Nordcibet här och få en bonus >>

Bingo Bonus

Alla NordicBets bingokunder för dessutom en maffig bingo bonus när de spelar bingo under midsommarhelgen. Missa inte detta unika erbjudande att få tillbaka 20 % av det du spelar för av egna pengar, gäller när du spelar bingo mellan torsdag och söndag midsommarveckan. Kanonerbjudande för alla bingoälskare, spela för en 100-lapp så får du alltså tillbaka 20 kronor.

Bli rik med Bingo Linx

Bingo Linx spelas varje söndag hos NordicBet och nu är det alltså dags igen. Söndagen den 26 juni kl 23.30 i White Room ligger det 100 000 kronor i potten och väntar på den lyckliga vinnare som får full bricka och tar hem en skön vinst på hela 70 000 kronor. Härligt så här lagom till semestern att få extra mycket pengar så att du kan unna dig något alldeles extra under sommaren. Som sagt 100 000 kronor ska delas på tre vinnare i Bingo Linx och vinsterna fördelas så här:

  • Full bricka 70 000 kronor
  • Två rader 20 000 kronor
  • En rad 10 000 kronor

50 kronor helt gratis för nya bingokunder

Har du inte testat att spela bingo på nätet förut, passa då på att testa NordicBets suveräna bingosida som erbjuder massor med spännande bingospel med fina vinstchanser. Välkomstbonusen på 50 kronor erbjuds till alla de 5000 första kunder som skapar ett Bingo-alias hos NordicBet.