Gratisbingo är såklart alltid väldigt omtyckt och därför presenterar nu bet365 vårens Gratisbingo med Superbooks som kommer att köras två timmer varenda dag från den 2 maj och ända fram till fredagen den 13 maj 2011. Gå till bingorummet Entrébiljetten där kommer du att erbjudas två separata timslånga Superbook-spel mellan kl 14.00 och 15.00, nästa spel går kl 20.00 och till 21.00 CET. I den här typen av modifierad Gratisbingo kan du uppgradera dina brickor för 1 krona styck som kommer att ge dig ytterligare vinstchanser.120 000 kronor kommer att delas ut under de fem dagarna som Superbooks-Bingon pågår och detta fantastiska erbjudande bör inga bingospelare missa.

Besök bet365 Bingo här >>

Bingo hela veckan hos bet365

bet365 bingo hittar du nervkittlande bingospel varje dag hela veckan lång, spela t.ex. Bingo Linx där bingorummen länkas samman för att ge dig chansen till ännu större vinster. Gratisbingo erbjuds vid vissa tidspunkter varje dag och lojalitetspoäng samlar du dagen lång oavsett vad du spelar om det är bingo, slots eller skraplotter, lojalitetspoängen byter du sedan ut mot en bonus.

Vinn drömvinsten

Alla drömmer vi om att ta hem den där riktigt stora vinsten på 1 miljon eller helst ännu mer. Hos bet365 Bingo kan din dröm gå i uppfyllelse utan att det behöver kosta dig något extra, det enda du behöver göra är ett köpa några brickor i något av 90-bollarsrummen så kan du medverka i EuroMillions-lotteriet genom syndikatspel som kan ge dig härliga kontantvinster eller bingobonus-pengar. Du måste anmäla för att ha chansen att vinna drömvinsten, gå in på bet365 bingosida och läs mer om Drömvinsten, det kan faktiskt löna sig.