Bet24 gratis bingo

Nu kan du spela gratisbingo hos Bet24 och vinna 50 euro. Gå till Bet24 Bingo där kan du spela bingo helt gratis en gång i timmen mellan kl 18-20, gratisbingon börjar i starten av varje timme d.v.s. strax efter kl 18 och 19. Du får då 12 bingobrickor helt gratis med chans att vinna 50 euro. Bet24 Bingo erbjuder också lite finesser som innebär att du kan välja ditt helt egna bingonummer och vinna extra bingobonusar. Du kommer att få 10 BB om ditt bingonummer blir det vinnande bingonumret. Skicka ditt Powerball-nummer till bingo@bet24.com, vinner du bingo med Powerball ska du skicka ett mail till bingo@bet24.com så får du din bonus.

APRIL FOOL BINGO

Bet24 Bingo kampanj vecka 13 är APRIL FOOL BINGO. Under den här veckan utlovas härliga vinster och det är inget skämt även om den 1 april infaller under den här veckan. Mellan kl 20-23 är det skoj och bus och mycket skratt som gäller hos Bet24 Bingo. Mönstret April Fool, Jack in the Box och Happy Face kan ge dig en vinst på 25 euro garanterat, dessutom kan du vinna härliga bingobonusar om du delar med dig av dina roligaste historier i bingochatten. Vinnare, som får 10 euro i Bingobonus, kommer ChatMaster att välja ut innan kl 23 fredag och lördag.

Veckans Roomie vann 250 kr

Onlinebingospel.com passar på att gratulera ”vitesse” som blev korad till veckans Roomie of the Week och därmed vann 250 kronor. Varje vecka utses en nya Roomie of the Week hos Bet24 Bingo, priset går till någon som gjort något positivt i bingochatten samt gjort en insättning på sitt bingokonto under veckan.

Få 5 euro som ny kund på Bet24 Bingo

Vill du spela underhållande bingospel med chans till fina vinster hos Bet24 Bingo. Registrera dig som ny kund så får du 5 euro i bingobonus helt gratis. Det enda du behöver göra är att göra en insättning på dit Bet24-konto innan så får du 5 euro extra att spela bingo för. Hos Bet24 Bingo kan du spela härligt spännande bingospel men du kan även spela på 25 olika spelmaskiner och bli underhållen av ChatMasters varje dag.