Maria Bingo

Maria Bingo är man tidigt ute och firar Internationella Kvinnodagen redan i helgen, detta gör man genom att lotta ut både dvd-filmer och freespins. För att delta i utlottningen behöver du bara spela Maria Bingos 75-bollars Mönsterbingo eller något av spelen Hot City och/eller Bejeweled för minst 200 kronor under tiden 4 mars och 7 mars 23.59. Dina chanser att vinna ökar ju mer du spelar, för så här fungerar det nämligen, varje gång du spelar för 200 kronor så får du en lott till tävlingen. Så har du spelat för 600 kronor under kampanjperioden så får du tre lotter. Det är inte slut ännu spelar du dessutom på något av spelen vi nämnde här ovan (Mönsterbingo, Hot City och/eller Bejeweled) för minst 200 kronor så är du också garanterad 5 free spins på Marias nya videoslot Dallas.

Spela Mönsterbingo hos Maria Bingo här och delta i tävlingen >>

Alla är garanterade 5 freespins

Dragningen (slumpmässig) av vinnarna sker på Internationella Kvinnodagen den 8 mars och följande vinster kommer att lottas ut bland dem som har deltagit i tävlingen:
10 presentkort på dvd-filmer av ett värde på 200 kronor styck. Presentkorten är giltiga på cdon.se och kommer att vara giltiga fram till den 26 juli 2011. Alla som har deltagit i tävlingen på Maria är garanterade att få 5 free spins på spelautomaten Dallas. Dina free spins kommer du att hitta i Dallas när du öppnar spelet och frirundorna måste användas inom 1 vecka. Läs mer om vilka regler som gäller vid vinster genom freespins på Maria Bingo.

Vann Helikoptertur

Vi på Onlinebingospel.com vill passa på att gratulerar Bass57 från Östervåla som vann den åtråvärda helikopterturen som var en vinst i en av alla tävlingar på Maria Bingo.