Nu firar man kärleken på Bet24 Bingo. Du glömmer väl inte Alla Hjärtans Dag den 14 februari. Hos På Bet24 Bingo firar man inte bara den dagen utan kärleken firas under hela februari månad och du kommer att hitta fullt med kärleksfulla och roliga bingospel hela månaden. Varje eftermiddag kan du till exempel spela bingospel som går ut på att få till kärleksinspirerande mönster där du kan vinna 50 Euro garanterad på mönstret Cupids Arrow och Valentines Heart.

Besök Bet24 Bingo och spela Alla Hjärtans Dags bingo >>

Vinn 10 Euro i Cupids Bonus Race

I Cupids Bonus Race gäller det att få till mönstren L, O, V och E, endast ett av mönstren kommer att spelas en gång i timmen kl 14.00 – 16.00 varje dag. Vilka mönster som kommer att spelas är slumpmässigt och om du ska ha chansen på bonusen så titta in på Bet24 Bingo några gånger tills du kan skriva LOVE. Som sagt 10 Euro kan du vinna när du på dina bingobrickor får mönstret L OVE och för att få ut din bonus ska du skicka ett mail med ditt game-ID till bingo@bet24.com.

All The Fours Bingo

Bet24 Bingo Vecko-kampanj under vecka 5 är bingospelet ”All The Fours Bingo” och är du en van bingospelare så vet du redan att nummer 44 på bingobrickan kallas ”All the fours. Varje kväll, mellan kl 20.00 – 23.00, under den här veckan kan delta i underhållande bingospel där du ska försöka pricka in just nummer N44 på en bingorad. Du som lyckas med detta vinner 10 euro i bingobonus och dessutom kan du vinna 25 euro garanterad om du får mönstret ”Number Four” på dina brickor. Skicka ett mail med ditt alias samt game-ID till bingo@bet24.com om du får bingo på N44 så får du din bingobonus insätt på ditt bingokonto.

Bingbonus på 5 euro hos Bet24 Bingo

När du spelar bingo hos Bet24 Bingo för första gånger får du 5 euro i bingobonus helt gratis. Det enda du behöver göra för att erhålla bingobonusen är göra en insättning på ditt Bet24-konto. Du kan förutom spännande bingospel även spela på 25 spelmaskiner och bli underhållen av Bet24s egen ChatMasters varje dag mellan kl 08.00 och 23.00.