Bet365 Bingo har alltid sköna erbjuda till sina kunder, det kan vara allt från att vissa dagar låta bingovinnare få extra fina vinster och att spelare vinner garanterade vinster i vissa bingospel till att vinna lotter och att kunna spela bingo helt gratis.

Bet365 Bingo vill vara extra kärleksfulla mot sina kunder på Alla Hjärtans dag den 14 februari och trissar upp prispengarna ett snäpp i Bingo Linx den dagen. Bingospelet länkas då samman för ett speciellt bingospel som kan göra dig 140 000 kronor rikare, passa på att förköpa dina bingo-brickor till Alla Hjärtans dag spelet som går av stapeln kl 23.30 CET.

Bingo Linx spelas varje dag där 80 000 kronor ligger i potten. Den första bingovinsten delas ut kl 13:00 då en glad bingospelare får 15 000 kronor, nästa hålltid är 19:00 den blir en bingospelare lite lyckligare som då vinner 25 000 kronor. Sist men inte minst avslutas varje dags Bingo Linx med att ge en tursam vinnare hela 40 000 kronor kl 23:30.

Öka på bingobudgeten på måndagar

Hos bet35 bingo har du varje måndag möjligheten att få lite extra tillskott till din bingokassan. Alla spelare som köper maximalt antal bingobrickor i det speciella maxspelet som spelas i rummen Jetsetter och Safari, garanteras att få ta del av utdelningen av bingopotten på 2 000 kronor. Till det här bingospelet måste du anmäla dig för att kunna ta del av erbjudandet.

Bet365 Gratisbingo

Alla som älskar Gratisbingo kommer också att älska att spela bingo hos bet365. Dagligen kan du spela gratisbingo där du också kan vinna härliga pengapriser. Under helgerna hittar du extra många Gratisbingo-spel hos bet365, titta in i bingorummet Åkbandet.

Ny kund hos bet365 Bingo

Vill inte du heller missa alla fina erbjudande hos bet365 bingo, passa då på att registrera dig som ny kund och du får 250 kronor helt gratis att börja spela bingo för, det enda du behöver göra är att sätta in 50 kronor på ditt bingokonto och omsätta detta så får du dina 250 kronor i bonus.

Registrera dig här för att få din bonus