Hos Betsson Bingo pågår det ständigt nya kampanjer och du kan ofta delta i roliga bingotävlingar där du kan vinna fina priser, så håll koll på Betsson Bingo för här händer alltid något kul. Betsson Bingo är ett eldorado för alla bingofan, sidan är väldigt inbjudande och du har många olika bingospel allt välja mellan. Som sagt det händer alltid något hos Betsson och fortfarande har du t.ex. chansen att delta i den spännande bingotävlingen där du kan vinna en helt ny garderob du kan också gå på rea i Modebingo och Skönhetsbingon.

Tävla med Betsson Bingo och vinn kläder >>

Roliga bingospel på Betsson Bingo med 5000 i vinst

Behöver du lite nytt och fräscht i garderoben, hos Betsson Bingo kan roa dig med 75-bollars bingospel och ha chansen att vinna kläder för 5000 kronor. Tävlingen gäller januari ut och varje bingobricka du köper i 75-bollars bingospel är en lott i tävlingen så ju fler brickor du köper ju större är din vinstchans. Vinnaren utses den 3 februari och presenteras på Betssons bingosida, är du den lyckliga vinnaren kommer ett presentkort på 5000 kronor att skickas hem till dig per post. Presentkorten kan du sedan använda i de vanliga shoppingvaruhusen.

Rea hos Betsson Bingo

Just nu pågår rean för fullt i Betssons Modebingo och Skönhetsbingo, här fyndar du 2 brickor för priset av 1. För dig som är modeintresserad är Modebingo en härlig utmaning i potten ligger 10 000 kr att shoppa loss för i din klädbutik. I Skönhetsbingon ligger det i potten skönhetsprodukter från Make-up store till ett värde av 10 000 kronor.

Vann 638 572 kronor på Bingospel hos Betsson

Vi på onlinebingospel.com gratulerar Ali.kutlu som i början på januari vann en riktigt stor jackpotvinst på över 600 000 kronor hos Betsson bingo i spelet EuroBingo Mini. EuroBingo är ett otroligt populärt bingospel hos Betsson och finns i två versioner mini och maxi, bägge spelen erbjuder extra priser.

Betsson Bingo bonus

Vill du börja spela bingo hos Betsson så registrera dig som ny kund och gör en insättning fär att få en bingo bonus. Betsson dubblar din första insättning upp till 300 kronor. Andra sätt att få lite extrapengar att spela för är att bjuda in en vän, du får 100 kronor för varje kompis du bjuder in och som öppnar ett bingokonto hos Betsson.

Gratisbingo
Du vet väl att du kan spela bingo helt gratis hos Betsson Bingo. Nu kan du till och med spela gratisbingo två gånger varje dag först kl 17.00 och ytterligare en gång kl 21.00. Betsson bjuder dig på 12 bingobrickor och i vinstpotten ligger det 450 kronor. Spela gratis bingo hos Betsson här.