Blir det du som tar hem Jackpotten på 2,4 miljoner hos Lyckobingo.
Är du en slots-fantast gå då in på Lyckobingo där du nu har chansen på en riktigt stor jackpott-vinst.

Den delade jackpotten på enarmade banditerna Alice in Wonderland, Robin Hood och Monte Carlo Billions är uppe i 2,4 miljoner kronor. Vad drömmer du om att göra om du vann så mycket pengar, köpa ny bil, resa såklart och kanske köpa dyra presenter till nära och kära. Det är ganska mycket man kan göra för 2,4 miljoner kronor och nu kan drömmen faktiskt bli verklig om du har lite tur vid spelautomaterna på Lyckobingo.

Spela hos Lyckobingo här >>

50 000 kronor i potten i Bingodirekt

Det händer mycket hos Lyckobingo under hela januari. Varje dag kan du hitta spännande extraerbjudanden som till exempel i Bingodirekt där det spelas bingospel varje dag mellan 15.30 och 18.30 och där det ligger 50 000 kronor och väntar på sina vinnare.