Höga garanterade vinster och gratisbingo hos Maria Bingo. Fram till den 20 januari 2011 ger Maria Bingo alla kunder som spelar 10 rundor i bingon eller valfritt sidospel tillgång till VIP-loungen i två hela veckor där man ger bort höga vinster och gratisrundor. Maria Bingosajt har nu en nya och förbättrad design, allt för att du ska kunna hitta lättare på sidan. Du erbjuds också fler spel direkt i bingon och du kan hålla igång spel i flera olika rum i samma fönster. Att kunna förköpa brickor till kommande spel är en självklarhet hos Maria Bingo. Andra förbättringar är förbättrad community och att du kan göra din alldeles egna personlig bingomiljö samt nya bingoutropare.

Spela hos Maria Bingo här >>

Jackpotfeber hos Maria Bingo

Efter att Maria Bingo bytte till den nya bingon den 14 december 2010 har över EN MILJON KRONOR betalats ut i form av jackpottar i bingon. Totalt är det 1264 glada bingospelare som kammat hem minst en jackpot. Vem står på tur för nästa jackpot.

Skraplotter på Maria Bingo

För en liten peng kan du få lite extra tillskott till kassan och det kan vi ju alla behöva så här efter julklappsköp och nyårspartajande. På Maria Bingo vinner du på var tredje skraplott och du har tre typer av skraplotter att välja på i tre olika prisklasser där den billigaste Triple Wins kostar €0.5 här är högsta vinsten är 10 000, mellan lotten Triple Wins Star ticket kostar €1 med högsta vinst 50 000 och jackpott skraplotten Triple Wins high roller kostar €2 men då har du chansen på en härlig jackpott som just nu är uppe €41062.

Vinn stort på spelautomater hos Maria Bingo

Vill du satsa lite mer men också ta chansen att vinna riktigt rejält med pengar, lägg då din slantar på en bandit hos Maria Bingo casino. Här kan du spela på många spännande och underhållande slots där en del erbjuder en hett eftertraktad progressiv jackpot. Spelar du till exempel på Mega Fortune kan du om turen är med dig kamma hem en jackpott på €3 139 995 eller så hoppas du på att bli bönhörd av asagudarna i den häftiga videosloten Hall of Gods där den högsta jackpotten är uppe i €1 329 719.