En tursam spelare på bet365 har kammat hem en massiv £ 3.9 miljoners jackpott. Vi gratulerar ”taloo1” som vi är säkra på kommer att njuta av en extra festlig jul och nyårshelg efter att tagit hem en otrolig £ 3 922 736 progressive jackpotvinst på självaste julafton.

Denna fantastiska vinst vanns på Clover Rollover som är ett magiskt slotsspel i bet365 bingo där spelarna kan njuta av fantastiska äventyr bland de gröna irländska kullarna medan de färgglada hjulen snurrar. Detta var vad som hände ”taloo1” som var tursam nog att snurra fram fem vitklöver symboler som utlöste hans enorma jackpott.

När ”taloo1” inser att den progressiva jackpotten ska till att utlösas blir han såklart både chockad och upphetsad. Själva omfattningen av hans stora vinst har han ännu inte tagit in, så han har inte gjort upp några direkta planer för framtiden och vad han ska göra med alla pengarna. En sak ser han dock fram emot och det är att få fira sin jättestora vinst med ett hejdundrande party!

Clover Rollover är bara en spelautomat i mängden av bet365 stora utbud av banditer som är tillgängliga för alla bingospelare på bet365. Spel som Big Top Tombola, Pirate Plunder och Snow Queen´s Magic erbjuder också massiva progressiva jackpots – där vinstpengarna fortsätter att växa dag för dag.

Om Bingospel på Bet365

Du hittar 90 bollars-, 80 bollars-, och 75 bollars-bingospel på bet365 bingo tillsammans med stora kampanjerbjudanden och ett brett utbud av underhållande sidospel, inklusive spelautomater, roulette och skraplotter.

Fakta om Bet365

bet365 är en av världens största onlinespelsföretag med över fem miljoner kunder över hela världen. Bet365 erbjuder spel för alla oavsett hur stor din kassa är och bet365 skänker dig en oslagbar bingoupplevelse. Bet365 koncernen sysselsätter över 1400 personer och är Storbritanniens sjunde största privata företag.
I 2010 eGaming Review Awards utsågs bet365 som Operator of the Year och Casino operator of the Year, samt fick företaget motta priset för bästa webbplatsen Performance Award. Bet365 kom också upp i eGaming Review årliga Power 50.

50 % Cashback Celebration
Lördagen den 1 och söndagen den 2 januari 2011.

Som vi tidigare nämnt var det en lycklig bet365 spelare i bingoavdelningen som på julafton tog hem den kolossala jackpoten på £ 3 922 736 på spelautomaten Clover Rollover.

För att fira denna otroliga vinst erbjuder bet365 alla sina spelare nu chansen att få 50 % cashback på allt som huset tar på alla slotsmaskiner på både Bingo och Games.

När ingen deposition krävs och med det stora utbudet av spel att välja mellan kan du verkligen göra det mesta av ditt banditspelande på bet365.

Besök Bet365 Bingo >>