Numer ingår Unibet Bingo i Playtechs Bingonätverk som är Europas största bingonätverk och som erbjuds på ett 20-tal olika språk. Att ingå i Playtechs Bingonätverk innebär att de bingo-opertörer som är knutna till nätverket har möjlighet att erbjuda attraktiva livsförändrande vinster. Detta gör att det är ännu roligare att spela bingo hos Unibet som nu erbjuder ännu större jackpotter och spel i fem rum samtidigt. Spela bingo hos Unibet och testa alla de nya funktionerna på sajten.

Jackpot-feber på Unibet varje kväll

Bingospelet heter JACKPOT och är igång varje dag hela veckan lång från klockan 19.00 till 02.00.

Nya Unibet Bingo
Ta chansen och bli nästa glada bingovinnare här >>

I nya bingorummet JACKPOT garanteras prispotter från 100 kronor till 1000 kronor, varje dag mellan klockan 10.00 till 22.00, du får betala 2 till 5 kronor för bingobrickorna. Fyra gånger om dagen kan du även delta i gratisspel där du som har turen med dig kan kamma hem jackpotten utan att betala ett öre.

Få en välkomstbonus på 100 % och €3 helt gratis

Har du inte spelat bingo på nätet förr prova nu hos Unibet de erbjuder en bra bonus till alla nya bingospelare på 100 % på sin första insättning upp till €150. Unibet ger också nya kunder €3 i prova-på-bonus.

Vinn bingbonusar i Unibets bingochatt

Chattrummet är alla bingofansens träffpunkt där du kan lära känna bingospelare från hela världen. I chattrummet anordnas också chattspel där du kan vinna bingobonuspriser.

Unibets världskarta

Unibet Bingo har en unik och kul funktion, det är en världskarta där du kan se var i världen spelarna befinner sig och som också meddelar när någon vinner ett bingospel. Hos Unibet kan du förutom spela bingo även spela på spelautomater, klassiska casinospel, skraplotter, poker och sportspel.