Den 13 december är det superspeldag hos Lyckobingo, mellan klockan 10.00 till klockan 22.00 kan du spela bingo i Bingomixen och bara betala 10 öre per bricka, i vanliga fall kostar brickorna 1 krona styck. I Bingomixen kan du välja mellan många olika bingospel och Jackpoten i Bingomixen är just nu uppe i 718 039 kronor. Ta chansen med lite spännande bingospel nu när det är så billigt och du kan vinna mycket pengar, topp 10 i Flamin Eights vinner till exempel 200 kronor i bonus.

Fina extravinster i Bingoparty den 14 december

Spela Santa´s Helpers bingo i Bingoparty Direkt efter kl 22.00, här får vinnaren en extra vinst, bingobollen som spelaren får bingo med multipliceras med 60. Om du vinner får du också ge en vinst (25 % av vinstsumman) till en vän från chatten.

Gratis Bingo den 15 december

Lyckobingo bjuder dig på en hel dags underhållande bingospel helt gratis. Du kan faktiskt vinna fina prispengar trots att du spelar gratisbingo.

Få 50 % i insättningbonus

Detta fina erbjudande får du den 17 december hos Lyckobingo. Det gäller när du gör dagens första insättning mellan klockan 07.00 och 24.00. Men här finns mer att hämta den här dagen, vad sägs om att ”topp fem” i Bingocafeet och ”topp fem” i julens bästa spel Santa´s slott Grotta vinner 300 kronor var.

Vinn 200 kronor i Chippendales
Avsluta veckan med avkopplande spel i Chippendales, detta gäller den 19 december där ”topp 10” vinner 200 kronor var.