Lyckobingo erbjuder sin bingospelare riktigt generösa vinster, under november, i form av resor värda 30 000 kronor. Genom att spela bingo kan du ge dig själv chansen att få fira julen i New York, London eller kanske Paris. Om du vill ta den här möjligheten ska du gå in i bingorummet ”Bingoparty direkt” hos Lyckobingo, efter kl. 21.00 varje tisdag i november och spela bingorundan ”Christmas Wishes”. Då har du chansen att få en riktigt fin julklapp i form av en resa värd hela 30 000 kronor. Christmas Wishes är en 75-bollarsbingorunda som spelas på Lyckobingo varje tisdag under november mellan kl 21.00 – 22.00. Har du turen med dig och blir den lyckliga som får full bricka i den här bingorundan kommer du att kunna välja en resa vart du vill för 30 000 kronor. Har du inte möjlighet att resa iväg kan du välja att få ut vinsten i kontanter och då utbetalas en vinst till dig på 20 000 kronor.

Delta i tävlingen hos Lyckobingo här >>

Vinster på 50 000 kronor

Var med när den stora finalen ”Super Christmas Wishes” går av stapeln i Lyckobingo den 30 november, från kl 21.00 måste du vara beredd. I den här speciella 90-bollarsbingorundan som spelas i Bingoparty direkt spelar vi om hela 50 000 kronor. Brickorna kostar 5 :-/styck och du kan vinna enligt följande:

  • 1 rad 10 000 kronor
  • 2 rader 20 000 kronor
  • Full bricka 30 000 kronor

Få 100 kronor gratis

Den 7 november firas ”kladdkakans dag” på Lyckobingo. Det firas med att de tio som omsätter mest i ”Sugar Rush” under dagen får 100 kronor helt gratis.

100 % i insättningsbonus

Lyckobingo välkomnar alla som vill börja spela bingo hos dem med en insättningsbonus på 100 % upp till 1 250 kronor. Bra chans för dig som är nybörjare och vill börja spela bingo på nätet, med den här bonusen får du lite extra pengar att spela för.

Besök Lyckobingo >>