Under de sista veckorna i oktober har Lyckobingo mycket att erbjuda alla som älskar bingospel. Under hela den här veckan, 25-31 oktober, kan du dagligen hitta flera spännande och underhållande bingospel med många fina vinster. På Lyckobingo hittar du många olika typer av bingospel, välj mellan 90-bollars bingo, 75-bollars bingo och fler skilda bingospel med jackpotvinster. Här kan du spela bingo när du vill, på Lyckobingo pågår det bingospel pågår dygnet runt.

Vinn 100 000 kronor
På Monsterbingon den 27 oktober kan du vara med och spela om 100 000 kronor i bingomixen. Håll dig redo kl 22.00 för det är då det händer. Samma dag är det också dags för andra omgången av Halloweenbingo som du spelar i Bingoparty kl 21.00.

Omsätt mest och få 300 kronor
I Dead Mans Chest och Horror Show gäller det att tillhöra de fem personer som omsätter mest, dessa fem personer får 300 kronor var. Var med när det är dags den 29 oktober.

Vinn 30 000 kronor i Superhalloween
Lyckobingos generösa oktober-erbjudande avslutas den 31 oktober med Superhalloween bingo i Bingoparty direkt mellan kl 21.00 och 22.00. Du betalar 2,50 för brickorna och här du chans att vinna 30 000 kronor.

Bingo Jackpot
Just nu kan du ta chansen att spel om jackpotten i Bingomixen som nu är uppe i 638 684 kronor. Brickorna kostar endast 1 krona styck.

Bonus och erbjudande
Vill du prova på att spela bingo har Lyckobingo generösa erbjudande för dig. Just nu får du 50 kronor helt gratis att spela för om du registrerar dig på sajten och mm du registrerar dig får du också en insättningsbonus på 100 % ända upp till 1250 kronor. Bingospelare på Lyckobingo erbjuds flera andra förmåner som till exempel lojalitetspoäng, VIP- programmet och ”värva-en-vän” bonus.

Lyckobingo inte bara bingo
Lyckobingo erbjuder inte bara bingospel utan här kan du som vill ha lite omväxling också spela på skraplotter, spelautomater, slots med progressiv jackpot samt en hel del andra casinospel.