Halloweenbingo

Den 31:e oktober är det dags för Halloween och det firar LyckoBingo med lite Halloweenbingo mellan klockan 21 och 22 varje kväll fram till Halloween. Det kommer att bli väldigt läskigt så vi hoppas att ni inte är lättskrämda. Du hittar Halloweenbingo i rummet som heter Bingoparty.

När du spelar Halloweenbingo så köper alla spelare som är med 6 brickor var för 20 kronor styck och därför har alla spelare lika stor chans att vinna. På så sätt blir Halloweenbingo väldigt rättvist. Det som är lite speciellt är att vinnaren som får full bricka får en extra vinst som numret man vinner på avgör. Numret på bollen som du vinner med multipliceras med antalet bingo brickor (6) och sedan multipliceras allt med 10. Som du själv förstår så kan vinsten i Halloweenbingo bli riktigt stor.

Så har du inget för dig på kvällen så är det bara att passa på att spela Halloweenbingo. När oktober är slut så är det slut på denna typ av bingo och vi får nöja oss med ”vanlig bingo”. Vi på Onlinebingospel.com önskar alla våra läsare lycka till i Halloweenbingot!

Spela Halloweenbingo hos LyckoBingo här >>

Tänk på att om du inte har spelat hos LyckoBingo förut så kan du få 50 kronor helt gratis här. Vill du sedan sätta in pengar så kan du få en insättningsbonus på 100 % upp till 1250 kronor. Totalt kan du alltså få 1300 kronor helt gratis. Inte illa om man gillar att spela bingo.