Gratis LyckoBingo

Om du gillar att spela bingo gratis och samtidigt ha chans att vinna riktiga pengar så gäller det att hålla sig framme. Den 18 augusti är det dags då man kan spela helt gratis hos Lyckobingo mellan 10.00 och 22.00. Alla vinster som du vinner under denna tid får du behålla. Du kan alltså spela helt gratis och vinna riktiga pengar, det kan inte bli mycket bättre.

Många spelare har frågat om det är något fuffens med detta erbjudande men det är det faktiskt inte. LyckoBingo är väldigt generösa att erbjuda detta och vi har inte sett något annat spelbolag som vågar erbjuda denna form av bonus. För att hitta detta gratis bingospel den 18 augusti så ska ni leta efter rummet som heter ”Gratis bingorum”. Detta är även en chans för nya spelare att testa på hur det är att vinna riktiga pengar och samtidigt inte riskera något.