Gratis Bingo

Vill du spela gratis bingo och samtidigt kunna vinna riktiga pengar så ska du passa på den 14 juli mellan 10.00 och 22.00 på Lyckobingo. Allt du behöver göra är att registrera dig för ett nytt konto på Lyckobingo om du inte redan har ett. Sen går du in mellan 10.00 och 22.00 på onsdag och letar upp rummet som heter ”Gratis bingorum”.

Detta är ett perfekt tillfälle att prova på att spela bingo och samtidigt ha en chans att vinna riktiga pengar. Du har inget att förlora på att prova och det finns inga förpliktelser att spela vidare efter denna period.

Spela Gratis Bingo hos LyckoBingo här >>

Vill du spela för riktiga pengar hos Lyckobingo och du inte redan har ett konto så kan du få 50 kronor i välkomstbonus när du registrerar dig. Du behöver alltså inte sätta in några pengar själv för att få 50 kronor när du registrerar dig. Allt för att man ska få möjlighet att provspela utan att riskera sina egna pengar.