MamaMia Bingo

MamaMia Bingo tycker att alla bingospelare ska ha kul och sjunga! Därför arrangeras det ett chattspel som heter Singing Bee. Precis som i Tv-programmet så ska man lista ut vad som saknas i musiktexten. Värdinnan i chatten skriver ut en musiktext i chatten men lämnar ett ord blank som till exempel ”I wanna dance with _______ I wanna feel the heat with ________”.

Även om det kan låta enkelt så gäller det att vara snabbas att svara rätt i chatten. MamaMia Bingo belönar den snabbaste i varje runda med 10 kronor att spela bingo för och 1 poäng. Sen när spelet är slut så räknas alla poäng samman och den som har flest poäng får 400 kronor extra att spela för. Även tvåan belönas med 200 kronor och treans får 100 kronor att spela bingo för. Singing Bee är väldigt trevligt medan man spelar bingo och det visar att bingo kombinerat med en trevlig chatt är den bästa underhållningen.