Bingo Day

Bingo Day har funnits ganska länge men nyligen lanserats på svenska. Det finns redan ett flertal trevliga kampanjer för oss svenskar. Här kan ni läsa mer om aktuella kampanjer på Bingo Day.

  • 1 – 31 maj så är det talangjakt på Bingo Day. Är du bra på att dansa eller kanske du är rolig? Har du någon unik bingotalang så finns det pengar att hämta. Kom till Bingo Day Barmy Club mellan 14.30 och 19.30 så får du möjlighet att visa vad du kan. Spela Bingo’s Got Talent och vinn en Sony Bravia 40” platt-tv. Köp så många brickor du vill för att öka chansen till at bli en vinnare få din egen bild visad i Barmy Club under en hel månad.
  • 1 jan – 30 juni så är det kryssningsdags på Bingo Day. Tre stycken lyckliga vinnare till en kryssning på ett värde på 120 000 kronor ska koras. För att delta i tävlingen behöver du bara spela ”Cash Splash spelen” på Bingo Day. Ju fler biljetter du köper här desto större chans har du att vinna en kryssning. Det kan vara värt att lägga lite pengar här för att kunna vinna en riktigt fin kryssning som man aldrig kommer att glömma. Samtidigt har man även chans att vinna andra priser medan man spelar bingo.
  • Dessa kampanjer är tidbegränsade som du ser och vi kommer att rapportera om nya Bingo Day kampanjer fram över. Bingo Day fortsätter att överraska positivt och vi ser fram emot nya kampanjer och bonusar.