Betsson har utökat sitt utbud av skraplotter. Skraplotter är något som har blivit mer och mer populärt det senaste året och det är därför Betsson har lanserat två nya skraplotter.

Här har ni en kortare beskrivning på vad det är för lotter.

The Lost Maya

Detta är en mystisk och pengafylld skraplott. Åk tillbaka i tiden och besök den antika välden i The Lost Maya. Det gäller att öppna rätt kammardörrar för att hitta the golden Maya och samtidigt måste du undvika de mörka kamrarna. Denna skraplott är en skraplott som verkligen kan förändra livet och största vinsten ligger på hela 2 miljoner kronor. Vinstutbetalningen här är betydligt bättre än på de flesta traditionella lotter.

Bon Apetite

Ett roligt namn på en skraplott tycker vi på onlinebingospel.com. Man kan säga att Bon Apetite är en smakfull och spännande skraplott. Detta är inte en vanlig skraplott utan den innehåller äveen 9-hjuls slotmaskin. Det kan låta lite konstigt men det måste provas för att förstå hur roligt det är.Du matchar två identiska ikoner för att vinna. Om du är en av de lyckliga spelarna som får 5 glassar så vinner du jackpotten på 2 miljoner kronor.

Vi fortsätter att hålla ögonen på skraplotter här och vi ser fram emot vad 2010 har att erbjuda. Fler och fler kommer att upptäcka skraplotter på nätet och det finns inga nackdelar. Tänk bara att du aldrig behöver oroa dig för att förlora lotten eller att missa en vinst. Sen att det är betydligt bättre vinstchans på nätet gör inte saken sämre.

Prova de nya skraplotterna hos Betsson här >>