Det finns flera intressanta kampanjer på Bet24 bingo just nu. Den mest intressant är en konsert med en riktig legend, Mark Knopfler. För att ha möjlighet att vinna biljetter till denna konsert så behöver du bara delta i Get Lucky Bingo som spelas varje kväll på Bet24 bingo.

Som de flesta av er känner till så är Mark Knopfler på turné detta året för att marknadsföra sitt senaste album, Get Lucky. Denna gitarrist har varit en soloartist i hela 14 år och är numera en veteran.

Bet24 lottar ut totalt 4 biljetter till denna konsert (2×2). Den bingospelare som har vunnit mest mellan klockan 20.00 och 23.00 på Bet24 bingo kammar hem 2 av biljetterna och de andra två biljetterna lottas ut bland alla som deltagit.

Spela Get Lucky Bingo här >>

Spring Fever

En annan kampanj på Bet24 bingo nu under våren är Spring Fever. Spela bingo mellan klockan 14.00 och 17.00 hela april månad och du har möjlighet att vinna €50 på mönstret Tulip en gång i timmen.

För er som inte redan har ett konto på Bet24 bingo så kan vi berätta att ni kan utnyttja en prova på bonus som bara gäller nya kunder. Alla som registrerar ett nytt konto på Bet24 bingo här under får €5 att spela för. Det enda kravet är att du har gjort någon form av insättning för att få dessa €5.

Registrera dig på Bet24 Bingo och få €5 gratis här