Big Top

Igår hade en spelare på LyckoBingo turen med sig och vann hela 53,027 kronor. Alla tror så klart att det var på bingo men denna spelare tog en lite paus från bingon för att prova på en spelautomat som LyckyBingo tillhandahåller. Den enarmade banditen som spelaren vann på heter Big Top och det var en välförtjänt vinst. På enarmade banditer är faktiskt chansen störst att vinna riktigt stora vinster men spelglädjen är betydligt högre på bingo.

LyckoBingo fortsätter med sin populära kampanj där alla nya spelare som gör sin första insättning på 200:- eller mer får två biobiljetter. Utöver detta så kan få 50 kronor gratis när man skapar sitt konto och 100 % insättningsbonus upp till 1250 kronor. Är du smart och utnyttjar alla bonusar maximalt hos LyckoBingo så kan du alltså få totalt 1300 kronor + två biobiljetter.