CaliberBingo Apple Tävling
CaliberBingo slår på stort och lanserar en tävling där alla spelare har chansen att vinna. Värdet på detta paket är hela 20,000 och det består av en telefon och en laptop från Apple. 2:a till 5:e plats får andra fina Appleprodukter.

2:a plats får en iPod touch
3-5:e plats får en iPod nano.

Hur deltar jag i CaliberBingos tävling?

För varje 100 kronor som du spelar för hos CaliberBingo får du en lott. Ju mer du spelar desto fler lotter får du. I slutet på februari drar man 3 spelare som vardera vinner 10,000. Utöver detta så kan du vinna Appleprodukter under hela tiden som du spelar på enarmade banditer.

Andra erbjudande hos CaliberBingo

Om du inte redan har ett konto hos CaliberBingo så kan du få en välkomstbonus på 50 kronor utan krav på insättning. Detta ger din möjlighet att prova på hur det är att spela bingo online och sen bestämma om du vill fortsätta. Du får pengarna direkt insatta på ditt konto så fort du har registrerat dig på länken nedan.

Hämta din 50 kronor gratis bonus här >>

Har du några från om denna bonus eller får några problem så kan du ringa kundtjänst på 0200-884 506 eller e-maila på kundsupport@bingoresponse.com.