Nu har ett nytt rekord slagits och den största Skandinaviska bingovinst genom tiderna har nyligen betalats ut av Maria Bingo. En kvinna med inloggning Westman1 på Maria Bingo blev den lyckliga vinnaren. I söndags vann hon hela 1,3 miljoner kronor på Maria Bingo vilket är otroligt mycket på bingo.

Det är Skandinaviens största bingovinst och Maria Bingo är så klart glada för all uppståndelse. Detta visar så klart att Maria Bingo har en stor spelarbas och mycket pengar i potten. Maria Bingo har en historia bakom sig att betala ut stora vinster. Redan 2008 vann en spelare från Örebro 1,2 miljoner kronor i spelet Ion bingo.

Vill du prova på att spela hos Maria Bingo och sikta på en stor jackpot så kan du passa på att utnyttja insättningsbonusen på 100 % upp till hela 1300 kronor. Sätter du in 500 kronor så får du 500 kronor i bonus. Läs mer om Maria Bingo bonus här.